Kartais užsisuki darbuose, susitikimuose ir pamiršti
pavalgyti. O ypač kai namuose kurį laiką esi viena, tai ir noras kažką
prašmatnesnio gaminti tik sau kartais nekyla. Mane visada gelbėja sluoksniuota
tešla, kurios tikrai yra net ir mažoje vietinėje parduotuvėje.
Norint namuose pasigaminti sluoksniuotą tešlą
prireiks laiko ir kantrybės, nes svarbu viską daryti neskubant ir kruopščiai.
Gaminant ne tik visi produktai turi būti šalti, bet ir virtuvė neprikaitus.
Suktinukams reikės:
sluoksniuotos tešlos,
tepamo sūrelio,
rūkytos lašišos.
Sluoksniuotą tešlą lengvai iškočiojame. Paviršių tepame
sūreliu.
Plonomis juostelėmis supjaustome lašišą ir suguldome
ant sūreliu išteptos tešlos. Susukame į ritinį. Aštriu peiliu supjaustome ir
suguldome į kepimo skardą.
Pašauname į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 20 – 30 min.
kol tešlą gražiai paruduos.
Skanaus ir nepamirškime!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą