2013 m. rugsėjo 24 d., antradienis

Suktinukai su lašiša


Kartais užsisuki darbuose, susitikimuose ir pamiršti pavalgyti. O ypač kai namuose kurį laiką esi viena, tai ir noras kažką prašmatnesnio gaminti tik sau kartais nekyla. Mane visada gelbėja sluoksniuota tešla, kurios tikrai yra net ir mažoje vietinėje parduotuvėje.

Norint namuose pasigaminti sluoksniuotą tešlą prireiks laiko ir kantrybės, nes svarbu viską daryti neskubant ir kruopščiai. Gaminant ne tik visi produktai turi būti šalti, bet ir virtuvė neprikaitus.

Suktinukams reikės:
sluoksniuotos tešlos,
tepamo sūrelio,
rūkytos lašišos.

Sluoksniuotą tešlą lengvai iškočiojame. Paviršių tepame sūreliu.

Plonomis juostelėmis supjaustome lašišą ir suguldome ant sūreliu išteptos tešlos. Susukame į ritinį. Aštriu peiliu supjaustome ir suguldome į kepimo skardą.
















Pašauname į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 20 – 30 min. kol tešlą gražiai paruduos.



Skanaus ir nepamirškime!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą