Kilo noras eksperimentuoti. Jau keleri metai gaminu
aviečių trauktinę, kuri turi puikų pasisekimą, tad kodėl nepabandžius ir kitų
skanių derinukų. Trauktinei visada naudoju karamelinį cukrų. Jis labai panašus
į gintarą J.
Gintaras ne tik puošia, bet ir gydo. Kinų medicinoje
jis žinomas ir vertinamas nuo senų laikų. Lietuviai gintarą atranda iš naujo:
geriamos arbatos, siuvamos pagalvėlės, masažiniai diržai ir pan.
Trauktinei reikės:
350 g rabarbarų (jau nuvalytų),
500 g karamelinio cukraus,
40 g nerafinuoto palmių cukraus,
1 l degtinės.
Rabarbarus supjaustome pagaliukais, užberiame
cukrumi ir užpilame degtine. Laikome tamsiai ir vėsiai apie 1 mėn.
Skanaus ir eksperimentuokime!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą