Kažkoks negaminimo laikas. Norisi greičiau arba, kad
kas kitas pagamintų J.
Tad ir renkuosi produktus, iš kurių galima labai greitai ir labai skaniai
pasigaminti puikius pietus.
Dirbtinai užaugintos ir laisvėje gyvenusios lašišos
skonis ir spalva skiriasi gerokai. Teko valgyti abiejų. Tačiau svarbiausia
lašišos, kaip ir bet kokios kitos žuvies, neperkepti ar nepervirti.
Patiekalui reikės:
lašišos gabaliukų,
druskos,
kvapiųjų pipirų,
kelių šakelių džiovinto raudonėlio.
Vandenį užverdame su druska, pipirais ir
raudonėliais. Sudedame gabaliukais pjaustytą lašišą. Užvirus paverdame apie 5 –
7 min. ir išjungiame. Paliekame šiltai dar kelioms minutėms.
Mėgaujamės su mėgstamų daržovių salotomis.
Skanaus ir greitai!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą