2014 m. liepos 21 d., pirmadienis

Virta lašiša


Kažkoks negaminimo laikas. Norisi greičiau arba, kad kas kitas pagamintų J. Tad ir renkuosi produktus, iš kurių galima labai greitai ir labai skaniai pasigaminti puikius pietus.

Dirbtinai užaugintos ir laisvėje gyvenusios lašišos skonis ir spalva skiriasi gerokai. Teko valgyti abiejų. Tačiau svarbiausia lašišos, kaip ir bet kokios kitos žuvies, neperkepti ar nepervirti.

Patiekalui reikės:
lašišos gabaliukų,
druskos,
kvapiųjų pipirų,
kelių šakelių džiovinto raudonėlio.

Vandenį užverdame su druska, pipirais ir raudonėliais. Sudedame gabaliukais pjaustytą lašišą. Užvirus paverdame apie 5 – 7 min. ir išjungiame. Paliekame šiltai dar kelioms minutėms.

Mėgaujamės su mėgstamų daržovių salotomis.


Skanaus ir greitai!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą