Rabarbarus sunaudoju visus ir visada liūdžiu, kad jų sezonas gana trumpas. Tad dar vieni labai drėgni, minkšti ir vasariški keksiukai.
Keksiukams reikės:
150 – 160 g nuvalytų rabarbarų,
150 g sviesto,
130 g rudojo cukraus,
2 kiaušinių,
200 g kreminės varškės,
220 g miltų,
1 šaukštelio kepimo miltelių,
40 – 50 g baltojo šokolado lašelių.
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi.
Po vieną sumušame kiaušinius. Išmaišome varškę.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir
dalimis suberiame į skystą masę.
Suberiame riekelėmis supjaustytus rabarbarus
ir šokolado lašelius. Įmaišome į tešlą.
Masę padaliname į keksiukų formeles.
Kepame iki 180 0C įkaitintoje
orkaitėje apie 35 min.
Skanaus ir vėl kepame!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą