Kartais renkamės gerą filmą ir kuklią, bet ne prastą
vakarienę J.
Daugelis žino posakį: pusryčius valgyk pats, pietus
pasidalink su draugu, o vakarienę atiduok priešui. Tačiau dietologai teigia,
kad tinkamiausia, jeigu žmogus per pusryčius ir pietus gautų daugiau nei 2/3
paros raciono kalorijų, o vakarienei – mažiau nei 1/3.
Salotoms reikės:
virtų bulvių,
lašišos,
įvairių žalių salotų,
grietinės,
grūdėtųjų garstyčių,
citrinos sulčių,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.
Ant supjaustytų bulvių išdėliojam supjaustytus lašišos
gabaliukus, salotas ir užpilame padažu, paruoštu iš grietinės, garstyčių,
citrinos sulčių, pipirų ir druskos.
Skanaus ir vakarienę valgom patys!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą