Labai skanu šiltas, bet puikiai
tinka ir šaltas, galima įsimesti į iškilų krepšį ar bulviasodį J. Patogu valgyti tiesiog paėmus į ranką.
Starkio žuviena balta, skani,
neriebi, turi mažai smulkių kaulų. Žuvis mėgsta švarų, turtingą deguonimi vandenį.
Patiekalui reikės:
apie 300 – 400 g
starkio filė be odos,
1 kiaušinio,
3 – 4 šaukštų migdolų miltų,
žiupsnelio maltų juodųjų
pipirų,
žiupsnelio druskos,
aliejaus kepimui.
Starkio filė supjaustome
juostelėmis. Pabarstome pipirais ir druska ir paliekame kelioms valandoms.
Filė juosteles dedam į
kiaušinio plakinį, paskui į migdolų miltus ir gerai apvoliojam. Kepam aliejuje.
Skanaus ir eime žvejoti!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą