2023 m. kovo 5 d., sekmadienis

Bulvienė su lašiša

Vėl žiema ar kaip? Tai šis patiekalas bus dar ilgai verdamas, jeigu taip snigs...

Patiekalui reikės:

5 – 6 bulvių,

1 morkos,

2 – 3 saliero stiebų,

½ poro,

2 – 3 skiltelių česnako,

1 l sultinio,

400 g trintų pomidorų (skardinės),

100 g tepamo sūrelio,

150 g lašišos,

druskos,

įvairių pipirų,

šlakelio aliejaus.

 

Morką, porą, česnaką, salierą supjaustome ir pakepiname aliejuje.

Užpilame sultiniu, į kurį sudedame pjaustytas bulves. Verdame kol bulvės suminkštės.

Bulvėms išvirus pilame trintus pomidorus, beriame pipirus.

Sudedame tepamą sūrelį ir maišome, kol jis ištirps.

Lašišą supjaustome plonais gabaliukais, suberiame į puodą ir kelias minutes paverdame.

Bulvienė skaniausia po kelių valandų.



Skanaus ir vėl žiema!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą